mendo globalisht,
vepro lokalisht

Dokumentet

Prioritetet e këshillave lokale në komunën e Deçanit për vitin 2022

Prioritetet e këshillave lokale në komunën e Rahovecit për vitin 2022

Prioritetet e këshillave lokale në komunën e Gjakovës për vitin 2022

Ngjarjet

Novosella Village

Syri i Vizioni in cooperation with the Municipality of Peja…

Gurrakoc

Syri i Vizioni within the Age + program will carry…

Mitrovice

Syri i Vizioni in partnership with Save the Children Kosova/o…

Visit our Other Pages

right-arrowCreated with Sketch.
Rreth Syri i Vizionit

Mendo globalisht, Vepro lokalisht

Organizata “Syri i Vizionit” e regjistruar zyrtarisht si OJQ lokale në shtator të vitit 2001, filloi të funksionojë që në vitin 1999 si Organizatë me Bazë Komuniteti (OQK) në qytetin e Pejës për të koordinuar botimin dhe botimin e një Reviste Rinore në Kosovë, me mbështetjen financiare të USAID-it.
Që nga themelimi i saj, OJQ “Syri i Vizionit” ka fituar profesionalizëm përmes zbatimit të spektrit të madh të projekteve shumëplanëshe, duke u dëshmuar si një aktor i mirëfilltë i Shoqërisë Civile në Kosovë.
Aktivitetet tona fokusohen në programet e mëposhtme:

23+
Vite të themelimit
50+
Donacione
10k+
Njerëz të asistuar
50+
Projekte të kompletuara
Skip to content